Inaugurarea primei Universitati Ortodoxe din Madagascar

Pe 3 iunie, Patriarhul Teodor al Alexandriei s-a deplasat in Manakara, in Madagascar (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), unde a fost primit de prefectul regional și de o mare mulțime de oameni.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Alexandria a vizitat prefectura, unde a transmis un mesaj spiritual locuitorilor din regiune, îndemnându-i să demonstreze răbdare pentru un viitor mai bun, în condițiile dificile în care trăiesc.

Ziua s-a încheiat cu inaugurarea primei Universități Ortodoxe din Madagascar. Patriarhul a binecuvantat cladirile aferente acesteia.

Universitatea s-a putut realiza in urma donatiilor Arhimandritului Chiriac Tolakis de Karditsa (Grecia), conform unei marturisiri a Patriarhului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.