Hramul Inaltarea Domnului, la Catedrala Episcopala din Slobozia. TRANSMISIUNE IN DIRECT

Joi, 21 mai 2015, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului, Catedrala Episcopală din Slobozia işi va sărbătorit hramul.

In aceeasi zi, anul acesta, Biserica Ortodoxa ii serbeaza pe Sfintii Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa Elena.

Astfel, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Catedrala Episcopala a Sloboziei. Transmisiunea va fi efectuata in sistem duplex, concomitent cu o alta transmisiune, de aceasta data din Biserica Podeanu Bucuresti, al carei hram este “Sfintii Imparati Constantin si Elena”, care va incepe, de asemenea, la ora 8.

Transmisiunea video in direct va putea fi urmarita in playerul amplasat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, cat si pe cele ale retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ). Vizitatorii paginilor web amintite vor putea alege unul dintre canalele puse la dispozitie de serviciile noastre, aflate in josul playerului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si Live Camera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.