Parohia Podeanu isi serbeaza cel de-al doilea hram. TRANSMISIUNE IN DIRECT

In ziua de joi, 21 mai 2015, Biserica Podeanu din Bucuresti isi va serba cel de-al doilea hram: Sfintii Imparati Constantin si Elena.

In aceeasi zi, anul acesta, Biserica Ortodoxa serbeaza Inaltarea Domnului.

Astfel, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu – Bucuresti. Transmisiunea va fi efectuata in sistem duplex, concomitent cu o alta transmisiune, de aceasta data din Catedrala Episcopala din Slobozia, al carei hram este “Inaltarea Domnului”, care va incepe, de asemenea, la ora 8.

Credinciosii prezenti la Biserica Podeanu – Bucuresti se vor putea inchina, cu aceasta ocazie, la moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul, ginerele de la Nunta din Cana Galileii (primul hram al acestei biserici), la moastele Sfantului Iosif cel Nou de la Partos si la o particica din lemnul Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Transmisiunea in direct va putea fi urmarita in playerul amplasat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, alegand unul dintre canalele puse la dispozitie de serviciile noastre.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.