Regal de muzica sacra in Catedrala Episcopala din Slobozia (foto / video)

Ieri, duminică, 17 mai 2015, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a participat la Concertul de muzică sacră, care a încheiat Festivalul și Concursul Național de Interpretare a Liedului „Ionel Perlea”, ediția a XXIV-a.

Conform informatiilor oferite de reprezentantul media al Episcopiei, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu, recitalul de muzică liturgică s-a desfășurat la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia, cu participarea Coralei „Sfântul Mina” al Protopopiatului Slobozia și a Coralei „Armonia” din Arhiepiscopia Tomisului.

In urmatoarele ore, inregistrarea video a concertului va rula in programul TV Lacasuri Ortodoxe, atat in paginile Agentiei, cat si in cele ale retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.