Acum, incepand cu ora 8, transmisiune in direct, in toate paginile agentiei noastre

Acum, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii.

Transmisiunea live este efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti, al carei paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei. Va reamintim ca cel de-al doilea hram al acestei sfinte biserici – Sfintii Mari Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena – este sarbatorit joi, 21 mai, aici credinciosii putandu-se inchina la moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul, la o particica din Lemnul Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Mantuitorul nostru Iisus Hristos. si la moastele Sfantului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş.

Ne aflam in Duminica a 6-a dupa Pasti (a Orbului din nastere): Sfintii Cuviosi Nectarie si Teofan.

Slujba va putea fi urmarita si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si Live Camera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.