STIRI | Pakistan – cuplu tanar, condamnat la moarte pentru blasfemie

Abuzul pe marginea legii privind blasfemia, in Pakistan, continuă să trimita la moarte victime care sunt, de cele mai multe ori, nevinovate.

În ultimele zile, un tânăr pakistanez catolic, Joseph Anwar – care a fugit din țara sa ilegal, dupa ce a primit în mod repetat amenințări cu moartea – l-a vizitat pe Arhiepiscopul catolic de Valencia, Antonio Canizares, pentru a-i solicita ajutor, in cazul surorii sale si a cumnatulului sau – care au fost condamnați la moarte, sub acuzația de blasfemie – informeaza Vatican Insider.

Cardinalii si-au exprimat îngrijorarea și sprijinul față de acest tanar, diocezele emitand imediat o declarație în limba spaniolă, pentru agentiile de stiri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.