STIRI | Proprietatile Federatiei Ruse, din Ierusalim, sunt in pericol

Șeful Misiunii Spirituale Ruse în Ierusalim a cerut statului rus sa încerce să prevină presupusa expropriere, planificată de către Israel, privind unele dintre proprietățile rusesti deținute în această țară.

La o întâlnire, care a avut loc în Ierusalim, cu managerul de proprietati al Biroului Președintelui rus, Alexander Kolpakov, egumenul Teofan (Lukianov) a subliniat faptul că “proprietatile Federației Ruse au nevoie de protecție”, se arata intr-o declaratie a Misiunii.

Parintele Teofan a facut referire, în primul rând, la “un teren de pe Muntele Măslinilor, care este în prezent nefolosit, și pe care autoritățile israeliene vor să-l preia”.

Mai mult decât atât, Misiunea Sfantul Alexandru, din Orașul Vechi al Ierusalimului, “aparține în prezent unei organizații care s-a rupt de Societatea Palestiniana din Strainatate, iar revenirea ei catre proprietarul său de drept rămâne inca un punct de discuție”.

“Țara noastră are nevoie de apărare imediată. Proprietatile rusesti pot ajunge în mâinile altcuiva și sa devina proprietati israeliene”, a spus preotul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.