STIRI | Siria acuza Turcia de parteneriat direct cu teroristii

Faptul ca Turcia a permis trecerea lui Hayat Boumedienne – văduva unuia dintre autorii unui atac terorist recent din Franța – din Turcia în Siria, demonstreaza ca țara este un “partener direct” al teroriștilor, a declarat o sursă din Ministerul sirian de Externe, ieri, citata de agentia italieneasca Ansa.

Sursa a declarat ca Turcia s-a aratat, astfel, implicata în “vărsarea sângelui nevinovat din Siria și din întreaga lume”.

Ministrul de externe turc, Mevlut Cavusoglu, a confirmat, tot ieri, că tânăra franțuzoaica de origine algeriana, Hayat Boumedienne, văduva jihadistului Amedy Coulibaly, urmarita de poliția franceză, a trecut intr-adevar granița turcă, în Siria, pe 8 ianuarie.

Femeia ajunsese în Turcia, cu un zbor Madrid-Istanbul, pe 2 ianuarie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.