STIRI | SUA pune pe lista teroristilor, un lider al unei grupari din Gaza

Departamentul de Stat al SUA a anunțat că liderul unui grup terorist palestinian, considerat responsabil de mai multe atacuri asupra Israelului, Abdallah Ashqar, a fost pus pe lista neagră a teroristilor, in SUA.

Conform Sputnik, Departamentul de Stat al SUA, preocupat de incidentele antisemite din Europa, l-a desemnat pe Abdallah al-Ashqar ca fiind terorist la nivel international.

Abdallah Ashqar, cetățean palestinian, s-a raportat a fi un lider al Consiliul Shura al Mujahedinilor (foto: logo) în Imprejurimile Ierusalimului – parte a unei aliante de mai multe grupări jihadiste sunite, condusă de Organizaţia Al-Qaida – desemnat ca organizație teroristă, conform declarației Departamentului de Stat.

Grupul terorist a revendicat responsabilitatea pentru numeroase atacuri comise impotriva Israelului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.