STIRI | Controalele in afaceri trebuie sa devina publice! Inspectiile excesive si controalele nejustificate, o bariera in afaceri

Controalele in afaceri trebuie sa devina publice! Inspectiile excesive si controalele nejustificate, o bariera in calea afacerilor

În cadrul discursul său catre Adunarea Generală, de ieri, Președintele rus Vladimir Putin a cerut ca inspecțiile in afaceri să devină publice.

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat ieri că toate inspecțiile organismelor de reglementare ar trebui să devină publice.

“Trebuie ca multe dintre posibilele bariere din domeniul afacerilor sa fie eliminate, incat sa aiba loc o eliberare de sub controlul si supravegherea excesive.

Toate inspecțiile organismelor de reglemantare si de aplicare a legii trebuie să devină publice.

Anul viitor, va fi lansat un registru special, care sa adune informații despre cauza pentru care corpul de reglementare a lansat o inspecție și care au fost rezultatele obținute”, a declarat Președintele rus Vladimir Putin, în timpul adresarii sale anuale (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.