STIRI | Laptele de magarita (asina), benefic pentru sanatate. Papa Francisc primeste 2 magarite in dar

Ieri, in cadrul Audienței sale generale, Papa Francisc a primit un dar unic: două măgarite, pe nume Thea și Noe.

Animalele au fost daruite de fondatorul Eurolactis Italia, Pierluigi Christophe Orunesu, care a donat, de asemenea, mai multi litri de lapte de măgar, atât Papei cat si spitalului “Bambin Gesu” din Roma (Pruncul Iisus).

Oamenii de stiinta au lăudat beneficiile nutriționale ale laptelui de magarita, în special pentru copiii alergici la laptele obișnuit. De asemenea, laptele de magarita este mai ușor de digerat și conține nutrienți absenti în laptele de vacă.

Potrivit unei declarații emise de Eurolactis Italia, la primirea darurilor, Papa a spus că el însuși va consuma laptele de măgarita, asemenea copiilor.

Compania lucreaza strâns cu comunitatea europeană, pentru a asigura hrana și îngrijirea medicală a copiilor prematuri. Eurolactis a confirmat faptul că laptele de măgarita ajuta in supravietuirea copiilor prematuri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.