STIRI Vladimir Putin: Cu Rusia, s-a urmarit aceeasi strategie ca in cazul Iugoslaviei

Separatismul în Rusia a fost sustinut de peste hotare, de catre serviciile informaționale, politice, financiare și inteligente, dar acest scenariu nu a functionat, a declarat Președintele rus Vladimir Putin, în discursul său anual catre Adunarea Federala, in Kremlin, in sala Sfantul Gheorghe.

Separatismul în Rusia a fost in mod evident susținut de peste hotare, în încercarea de a face astfel incat țara sa urmeze scenariul Iugoslaviei, a declarat, ieri, Președintele rus Vladimir Putin.

“În ciuda deschiderii noastre fără precedent, în ciuda faptului că i-am privit pe dușmanii de ieri ca pe prietenii noștri apropiați, sustinerea separatismului în Rusia, de catre străinătate, a fost absolut evident”, a spus Putin.

Putin a mai declarat ca sanctiunile anti-Rusia, americane, sunt o reactie la influența crescândă a Rusiei.

Moscova a declarat anterior că dreptul internațional a fost încălcat de către Uniunea Europeană, Statele Unite și aliații lor, prin impunerea de sancțiuni împotriva Rusiei, pornind doar de la presupusul sau rol în criza ucraineană.

In acelasi discurs, Putin a garantat o relansare economica a Rusiei in urmatorii 4 ani, pornind de la unele masuri de stimulare a productiei, care vor fi adoptate in viitorul apropiat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.