STIRI | Muzeul Bibliei: muzeul “secret”, care se construieste intr-un punct cheie al Washington, DC

Un mare muzeu se construieste, in prezent, in Washington, DC, dar destinatia sa a ramas una secreta pentru mai mult timp. Curiosii au, insa, de acum, un raspuns pentru nelinistile lor. Numele muzeului este, de acum, oficial: Muzeul Bibliei.

“Nu trebuie sa le spunem mai mult oamenilor, despre cine și ce suntem”, a declarat in ultimele ore fondatorul și finanțatorul muzeului, Steve Green, pentru RNG.

Muzeul high-tech, a carui deschidere este programata pentru toamna anului 2017, se afla la o distanta de patru blocuri de US Capitol și trei blocuri de o mecca a turismului la nivel mondial, Air and Space Museum.

Noul muzeu va cuprinde exponate importante istorice si din punct de vedere biblic, precum și o serie de funcții interactive pentru a aduce in fata spectatorilor povestirile si personajele biblice.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.