STIRI fotbal | Albania Mare, un cosmar pentru intreaga Europa si omenire

Primul-Ministru sârb, Aleksandar Vucic, a scris pe Twitter că proiectul Albaniei Mari nu este doar coșmarul Serbiei, ci, totodata, coșmarul Europei și al întregii omeniri, subliniind că acesta trebuie să fie prevenit, informeaza Tanjug.

“Oamenii care spun că Albania Mare este coșmarul nostru, au in mod absolut dreptate. Dar aceasta nu este doar coșmarul nostru, este, de asemenea, coșmarul Europei și al întregii omeniri, iar noi vom face tot posibilul să-l împiedicam. Sper că albanezii normali vor înțelege acest mesaj”, a scris Vucic pe Twitter.

Acesta a fost răspunsul lui Vucic pentru Primul-Ministru albanez, Edi Rama, care scrisese pe Twitter că Albania Mare este coșmarul Serbiei, și nicidecum un proiect al Albaniei.

Meciul de campionat european de calificare între Serbia și Albania, din Belgrad, 14 octombrie, a fost abandonat, după un scandal care a urmat apariției unei drone care purta un steag ilustrând așa-numita Albanie Mare, un proiect naționalist care ar include părți din Serbia, Muntenegru, Macedonia și Grecia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.