Cum arata cele 10 case noi, construite de Episcopia Sloboziei si Calarasilor si de oamenii de afaceri din Ialomita (foto)

Grupul de oameni de afaceri din județul Ialomița (TRITIPAN, OYL COMPANY, OYL HOLDING, CONCIVIC, ORION, GENERAL LEASING, PREMIER, CARGO, BIOTERA, DIAMI, ORHIDEEA, Sitaru Nicolae, Gheorghe Mihai, Arhitect Puiu Vede) în parteneriat cu Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în cadrul campaniei umanitare Solidari cu familiile sinistrate din Oltenia!, împreună cu Arhiepiscopia Râmnicului, Prefectura Vâlcea și Primăriile Vaideeni, Cîineni, Cernișoara, Lăpușata, Copăceni, au venit în sprijinul a 10 familii ale căror case și gospodării au fost grav afectate de inundațiile din luna iulie.

Astfel, în perioada august-septembrie 2014, au fost construite pentru familiile afectate 10 case, fiecare casă având 3 camere, 1 bucătărie, 1 grup sanitar și hol.

Materialele primare folosite pentru construirea celor 10 case au fost în valoare de 121.203 lei, reprezentând 267 m³ BCA, 76 tone ciment și 16 tone oțel beton.

Transportul materialelor folosite la construcția caselor a fost asigurat de Grupul de oameni de afaceri implicați în acest proiect.

Preasfințitul Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, mulțumește în mod deosebit tuturor reprezentanților Grupului de oameni de afaceri implicați în acest proiect, precum și instituțiilor publice din județul Vâlcea, pentru dragostea creștină față de aproapele aflat în dificultate.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.