Cum sa construiesti o bomba in bucatarie – ISIS vizeaza Times Square

Statul Islamic (ISIS) a postat on-line instructiuni pentru fabricarea bombelor și le-a cerut adeptilor “lupului singuratic” din SUA să atace Times Square și alte edificii simbolice din New York și din alte orașe americane, inclusiv din Las Vegas.

Un mesaj postat pe un forum on-line, de către islamiști, în urmă cu trei săptămâni, a fost repetat din ce in ce mai des în ultimele zile, aratand cum se realizeaza bombele home-made, folosind lumânări, înălbitori, zahăr și chibrituri, conform Ansa.

Postarea precizeaza: “Pentru lupii singuratici din America: cum sa construiti o bombă în bucătărie și sa provocati scene de groază în obiective turistice si de alt tip”.

Președintele SUA, Barack Obama, conduce o coaliție împotriva ISIS, care a confiscat zone din Siria și Irak, unindu-le intr-un califat auto-proclamat (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.