publicat în: Arhivă

Episcopul Ambrozie: copiii vostri vor fi cu siguranta sclavi ai musulmanilor!

Sub influenta legii “anti-rasism”, oricine va incerca sa se opuna terorii jihadului și supremației islamice va fi incriminat, in Grecia, susține publicatia Jihadwatch.

Potrivit publicatiei, care citează predica unui proeminent episcop grec, cei ce se vor opune Islamului vor fi acuzati de “rasism”, iar toti cei ce se vor opune actiunilor acestuia vor fi demonizati si marginalizati.

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrya a luat pozitie ferma împotriva legii anti-rasism, votata recent în Grecia.

“Cu noua lege în vigoare, cei care vorbesc despre patrie și patriotism risca sa se confrunte cu inchisoarea”, a spus el.

“Un preot care va predica împotriva Martorilor lui Iehova si a altor religii, de la amvon, va putea fi declarat un rasist și va fi închis”, a spus ierarhul.

“În curând, vom deveni străini în propria noastră țară de origine. Nu știu dacă voi trăi să văd aceste vremuri, dar copiii vostri vor fi cu siguranță sclavi ai musulmanilor. Grecia dispare, credința dispare… Păstrați flacăra patriei și a credinței! Globalizarea nu mai bate la ușile noastre – ea a intrat deja în casele noastre”, a adăugat acesta.