Apel si invitatie din partea Grupului de Psalti al Patriarhiei Romane

“VA INVITAM LA CONCERT DE MUZICA BIZANTINA !!! LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii !!!

Cati dintre noi nu am folosit aceasta traditionala urare de LA MULTI ANI…

Dar cati dintre noi ne-am pus intrebarea daca ne mai da Dumnezeu * MULTI ANI * ???

Nu vrem sa intristam pe nimeni prin acest mesaj, dar pentru Eugenia Cristina si pentru toti ai ei cei dragi, aceasta urare a devenit cu semnul intrebarii, desi este vorba de o tanara de doar 13 anisori !!!

Ii cunoastem situatia de putina vreme insa nadajduim ca nu e tarziu sa o ajutam. Se numeste Maican Eugenia Cristina si s-a nascut in ajunul Craciunului 1995 in orasul Constanta . Din nefericire, pe data de 19 martie 2008, micuta Eugenia a fost diagnosticata de catre medicii Spitalului Clinic de urgenta Maria Sklodowska Curie cu Leucemie Acuta Mieloida M1. Din aceea clipa a inceput lupta cu moartea. Centrul de Transplant de Celule Stemice si Terapie Celulara din Torino – Italia, si-a dat acceptul de a o interna si trata, contra sumei de 56 000 euro.

Consiliul Judetean, familia, cadrele didactice si elevii scolii unde invata, au reusit sa stranga aproximativ 15000 euro. Alaturi de ei, vine si Gradinita nr.23 din Bucuresti, precum si Grupul de Psalti al Patriarhiei Romane TRONOS, care vor sustine un mini Concert de muzica bizantina, in vederea strangerii de fonduri pentru completarea sumei necesare transplantului medular allogenic.Eugenia nu va fi prezenta, deoarece ea va pleca in Italia, pe 10 ian. 2009, pentru inceperea tratamentului. Contributia fiecaruia dintre noi, ii va fi de mare ajutor !!!

Concertul va avea loc Sambata, 17 ianuarie 2009, ora 12, in sala Amfiteatru a Liceului Mihai Viteazul din capitala. Are o capacitate de aproximativ 500 locuri. Speram sa fiti alaturi de noi, dar mai ales alaturi de familia Eugeniei !

Cei doritori sa o sprijine o pot face la Concertul anuntat, sau direct in conturile urmatoare

Cont BCR RO71RNCB0118089649600001 lei

Cont BRD RO92BRDE140SV64587371400 euro

Pentru mai multe informatii, il puteti contacta pe tatal Eugeniei, dl. Maican 0726471045

DARUIND VOM DOBANDI !!!”

(Grupul de psalti al Patriarhiei Romane)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.