Exorcizare: practicarea exorcizarii devine legala

Asociația Internațională Catolica a Exorcistilor a fost recunoscuta oficial de Vatican, care a acordat binecuvântarea sa grupului format din 250 de preoți, din 30 de țări, care pretind că sunt salvarea posedaților de demoni și de satan.

Ziarul L’Osservatore Romano al Vaticanului a anunțat, ieri, că practica Asociației de Exorcizare a primit sprijin deplin din partea Papei Francisc. Activitatea sa este, acum, aprobata de către Congregația Vaticanului pentru Cler și recunoscută în conformitate cu dreptul canonic, raporteaza AFP, citand ziarul bisericii “L’Osservatore Romano”.

Acest lucru a fost un motiv de mare bucurie, practica exorcizarii devenind legala, a declarat șeful asociației, Francesco Bamonte.

Conform L’Osservatore, Rev. Francesco a spus că “exorcizarea este o formă de caritate, de care beneficiază cei care suferă”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.