Invitatie training

În perioada 20 – 23 februarie, Uniunea Naționalã a Studenților din România (UNSR) organizeazã în București trainingul “Scriere și management de proiect”. Acesta are ca scop pregãtirea studenților romi interesați în a accesa fondurile publice.

Activitatea are în acelasi timp și o dimensiune de interculturalitate și își propune sã faciliteze colaborarea dintre studenții romi, români și maghiari în seria de acțiuni pe care UNSR le va desfașura în perioada decembrie 2008 – iulie 2009 (traininguri, sesiuni de comunicãri, tabere studențești).

Trainingul va avea loc în campusul studențesc Regie, iar costurile de cazare, masã și de transport ale participantilor vor fi acoperite de organizatori.

Pentru înscriere este necesar un eseu pe tema “Viziunea proprie privind dezvoltarea comunitãții rome” și un cv trimise la adresa de e-mail adi@unsr.ro .

Data limitã pentru înscrieri este 16.02.2009.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.