Slujba arhiereasca in parohia romaneasca din fiordul Haugesund, Norvegia (foto)

Conform informatiilor primite de la reprezentantii oficiali ai Episcopiei Europei de Nord, in aceasta sâmbătă, Preasfințitul Episcop Macarie s-a aflat în mijlocul românilor din parohia „Sfântul Cuvios Macarie cel Mare” din orașul Haugesund, situat pe coasta de vest a Norvegiei, unde a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, fiind înconjurat de preoții Cristian – Silviu Comănescu, Andrei – Marius Pop și diaconul Sorin Sîplăcan.

Fiind sâmbăta a treia din post, în care se face pomenirea celor adormiți, s-a săvârșit Slujba Parastasului, fiind binecuvântate prinoasele aduse pentru cei răposați. In galeria foto, puteti vedea 10 fotografii de la acest eveniment (www.lacasuriortodoxe.ro).

Cu prilejul slujirii arhierești, o familie de tineri români a dorit să-și boteze primul lor copil, prunca Lorena-Ștefania.

În aceste zile, Preasfințitul Macarie se va afla în mijlocul credincioșilor din parohia românească „Buna Vestire”, din Stavanger, Norvegia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.