Ucraina: intelegeti de ce? Pentru a calatori fara vize, ni se cerea sa legalizam ‘casatoriile’ gay

Pentru a incheia un acord de călătorie fără vize între Ucraina și Uniunea Europeană, Ucraina este obligata sa legalizeze “casatoriile” intre persoane de același sex și să adopte o legislație privind drepturile egale ale minorităților sexuale, a declarat Primul-Ministru ucrainean Nikolai Azarov.

“Liderii opoziției spun povești, atunci când sustin ca noi trebuie doar să semnam acordul cu UE, pentru a începe sa călătorim în Europa fără vize deja de-a doua zi. Nimic de genul ăsta.

Trebuie sa respectam un set întreg de condiții prealabile: trebuie sa legalizam casatoriile intre persoane de același sex, trebuie să adoptam legislația privind egalitatea minorităților sexuale și așa mai departe”, a declarat Azarov, la un miting pro-guvernamental in Kiev, sâmbătă.

Ucrainenii nu sunt pregătiți pentru asta, iar Biserica se declara, de asemenea, împotriva unor astfel de măsuri, a mai spus el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.