publicat în: Arhivă

Ambasadorul Macedoniei, alaturi de IPS Parinte Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului

Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, l-a primit in aceste zile pe Dr. Pande Lazarevski, Ambasadorul Republicii Macedonia in Romania.

Cu această ocazie, ambasadorul a vizitat pentru prima dată Mănăstirea Sfantul Ioan Botezătorul–Antonești, din comuna Corbeni.

Arhiepiscopul Argesului i-a mulţumit ambasadorului pentru această vizită, “fiind impresionat de această deschidere extraordinară manifestată de un diplomat străin care a dovedit că iubește România și în special Argeșul”.

Ambasadorul Republicii Macedonia, Excelenţa Sa, Pande Lazarevski şi-a început misiunea diplomatică în România în luna februarie 2013. ES Pande Lazarevski deţine titlul de Doctor în ştiinţe politice şi este Cadru didactic la Universitatea Sfinţii Chiril şi Metodie din Skopje. Totodată el este şi membru al Consiliului Naţional de Securitate al Republicii Macedonia, conform informatiilor emise de Arhiepiscopie [https://www.eparhiaargesului.ro/arhieparg/index.php/viata-arhiepiscopiei-argesului-si-muscelului/stiri-evenimente-din-eparhia-argesului/719-vizita-diplomatica-la-manastirea-sf-ioan-botezatorul-antonesti] .