Rumori:  Putin si Papa Francisc – prima intalnire

Un purtator de cuvant al Kremlinului a vorbit despre rapoarte neconfirmate ale unei posibile vizite a Președintelui rus Vladimir Putin (foto), la Papa Francisc.

Potrivit unui raport al agenției italiene de presă ANSA, Dmitri Peskov nici nu a confirmat nici nu a negat zvonurile legate de vizita, spunând că programul pentru o astfel de vizita nu a fost inca stabilit.

“Suntem încă în definirea și discutarea programului cu omologii noștri italieni. Mai multe nu pot spune”, a declarat Peskov pentru ANSA.

Președintele Putin va participa la un summit italiano-rus in nordul orașului italian Trieste, la sfârșitul lunii noiembrie și este, de asemenea, așteptat sa călătoreasca la Roma pentru a se întâlni cu liderii italieni.

În cazul în care o vizită la Vatican va avea loc, aceasta ar fi prima întâlnire dintre Președintele rus și Papa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.