Astazi incepe Anul International al Agriculturii Familiale: familia muncitoare, exemplu al fratiei si unitatii

Papa Francisc spera in “punerea in valoare a numeroaselor beneficii pe care familia le aduce in creșterea economică, socială, culturală și morală a întregii comunități umane”.

Papa a salutat începutul “Anului Internațional al Agriculturii Familiale”, care este inaugurat astazi, de către Organizația Națiunilor Unite.

În timpul audienței generale din Piața Sfantul Petru, zilele trecute, acesta a marturisit ca spera ca această inițiativă “să ajute la evidențierea numeroaselor beneficii pe care familia le are in cadrul comunității umane”.

Chiar și în domeniul muncii, “familia este un model de frăție, de experimentare a unitatii și de solidaritate între toți membrii săi, cu sensibilitate mai mare catre cel aflat la nevoie”, a adăugat el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.