Travel Channel, interesat de obiectivele istorice trace ale Bulgariei

Programul tv japonez Travel Channel a realizat un film despre obiectivele turistice renumite din zona Haskovo a Bulgariei, conform LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] . Accentul materialului cade asupra statuii Fecioarei Maria din Haskovo, precum și pe Mormantul Alexandrovo și pe Muzeul de Artă Тraca din Rodopii de Est.

Muzeul a fost construit, cu un grant de aproape 3 milioane de dolari de la guvernul japonez, și a fost deschis în 2009, de către prințul Akishino.

Mormântul Alexandrovo (foto: scena unei vanatori) se numara printre cele 100 de sit-uri turistice naționale din Bulgaria, fiind candidat pentru Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Filmul va fi difuzat în Japonia, incepand cu luna martie 2014. Travel Channel are peste 15 de milioane de telespectatori in tara, mai informeaza serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] , citand publicatia Novinite.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.