Albania: intrunire a tinerilor, in Catedrala Invierii, din Tirana

Zilele trecute, un grup de tineri s-a adunat la Catedrala Învierii, din Tirana, pentru o întâlnire găzduită de sediul Diakonia Agapes.

Reprezentanții grupurilor de tineret din diferite orașe și sate și ai Academiei de Teologie Ortodoxă, s-au reunit pentru a afla mai multe despre criza de mediu cu care se confruntă întreaga omenire.

Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului “Tinerii lucrand împreună pentru un viitor mai bun”, susținuta financiar de către HEKS, Elveția.

Acest proiect are ca scop promovarea participării pozitive a tinerilor în viața comunității. Activitățile sale principale constau în formarea de ateliere de lucru, strangere de fonduri, mobilizarea comunitatii in protejarea mediului, educație si susținerea inițiativelor de tineret.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.