Patriarhul sarb a vizitat Universitatea musulmana Syarif Hidayatullah din Jakarta

Delegatia de oficiali si demnitari religiosi sarbi, condusa de directorul Oficiului Guvernului pentru Cooperarea cu Bisericile și Comunitățile Religioase, Mileta Radojević, și de catre Patriarhul Irineu al Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC), a vizitat Universitatea musulmana Syarif Hidayatullah din Jakarta.

Conform agentiei Tanjug, ulterior, in Biserica Ortodoxă Sfantul Toma, protodiaconul SPC Radomir Rakic ​​și clerul Bisericii Ortodoxe din Indonezia au oficiat o slujba a Vecerniei, în timp ce Arhiepiscopul Stanislav Hocevar de Belgrad a participat la o slujba în Biserica Romano-Catolică din Jakarta.

Delegația sârbă a rămas în Indonezia pentru mai multe zile (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), timp în care a luat parte la cel de-al doilea dialog inter-religios dintre cele două țări.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.