Televiziunea Vaticanului: profesionisti pentru Biserica

“Fiti profesionisti în slujba Bisericii”, i-a cerut Papa personalului Centrului de Televiziune al Vaticanului (CTV – foto: director): “Munca voastra demonstreaza o înaltă calitate și asa ar trebui să fie, pentru că este o responsabilitatea încredințată voua. Iar acest profesionalism de fiecare zi, al vostru, este permanent in slujba Bisericii”.

“Insa, ceea ce televiziunea CTV le transmite telespectatorilor, credincioșilor sau celor mai distanti, este parfumul și speranta Evangheliei”, a adaugat el.

Papa Francisc i-a primit în audiență pe funcționarii Centrului de Televiziune al Vaticanului (CTV), cu ocazia celei de a 30-a aniversari de la înființarea acestuia (vezi ARHIVA), ieri dimineata.

El a încurajat “lucrul in echipa”, pentru că “dacă va ajutati reciproc, lucrand ca o echipa, totul devine mai usor si, cel mai important, stilul vostru de munca va insemna, de asemenea, o mărturisire a comuniunii”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.