Germania-Rusia: Conferinta Tinerilor Lideri va avea o noua sectiune religioasa

In perioada 12-15 septembrie 2013, in Sankt Petersburg, a avut loc cea de-a 5-a Conferinta a Tinerilor Lideri Germani, in Biblioteca Prezidentiala Boris Elțin și Palatul Constantin din Strelna, strangand laolalta peste 300 de reprezentanți ai celor două țări, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, care lucrează în economie, politică, știință, cultură, in sfera publică și mass-media.

Conferința a avut loc, anual, în Rusia și Germania, avand ca scop unirea viitoriilor lideri din ambele țări.

Conferința este organizată de asociația “Germania-Rusia: Noua Generatie” și de Universitatea de Stat de Economie Sankt-Petersburg.

La conferinta au fost prezenti si reprezentanti ai Departamentul Patriarhiei Moscovei pentru Relații Externe. Delegația germană a fost condusă de Christoph de Oldenburg, președinte al celei de-a 5-a Conferinte ruso-germane a Tinerilor Lideri.

Cea de-a 6-a Conferinta va avea loc la Hamburg, în 2014. În cadrul conferinței viitoare, se planuieste organizarea unei secțiuni la care sa ia parte tineri reprezentanți ai confesiunilor creștine tradiționale din Rusia și Germania.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.