Balconing: Cum sa te distrezi, fara sa mori

Poliția spaniolă a lansat o campanie noua menita sa-i sensibilizeze pe tinerii turiști străini, vizavi de pericolele unor „indeletniciri populare”, cum ar fi săritul de pe balcoane in piscina, cunoscut sub numele de „balconing”.

‘‘Distratia nu trebuie să se încheie cu o tragedie’‘, avertizeaza sloganul campaniei împotriva unor activități nesăbuite. Social-media este plina de videoclipuri de amatori, care demonstreaza astfel de fapte „indraznete”.

În Mallorca, un britanic de 19 ani, se luptă pentru viața sa, dupa un „balconing” nereusit sâmbăta trecută.

In 22 iunie, la varsta de doar 20 de ani, un german s-a prabusit de la etajul sapte, în timp ce încerca să sară dintr-un balcon in altul, la ora 4 dimineața, în Lloret del Mar, Catalonia.

Dozele mari de inconștiență și alcoolul se pare ca transforma adesea „distractia” in moarte.

Poliția a intreprins, prin urmare, acest demers, prin care ii consiliaza pe tineri vizavi de modul in care se pot distra… fara a muri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.