Mariajul gay va provoca prabusirea Occidentului in 50 de ani

Protopopul Vsevolod Chaplin, șeful Departamentului Sinodal pentru Relatii intre Biserică și Societate din Patriarhia Moscovei afirma ca acceptarea căsătoriei între persoane de același sex ar putea duce la colapsul Vestului, în urmatorii 50 de ani.

“Cel mai important lucru în viață și in relațiile internaționale nu este economia, nici politica, ci daca un anumit grup aderă la normele morale eterne sau încearcă să le conteste”, a spus protopopul Vsevolod Chaplin.

“Rusia are o șansă excelentă de a spune lumii întregi că aceste căsătorii intre persoane de același sex și încercările de legalizare a incestului și pedofiliei sunt moarte și sinucidere”.

“Rusia și Europa nu vor exista fără idealurile creștine”, a mai adaugat el. “Civilizația occidentală nu va exista in cincizeci de ani, fără ele”.

Oficialul ortodox rus a mai criticat puternic, de asemenea, adopțiile străine și adopțiile efectuate de către cuplurile de homosexuali.Mariajul gay va duce la prabusirea Occidentului in 50 de ani

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.