Proiect de Lege referitor la alocatia de stat pentru copii

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale anunta Proiectul de Lege pentru modificarea legii nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii.

[https://economist.lacasuriortodoxe.ro/legislatie/proiecte-de-lege/proiect-de-lege-referitor-la-alocatia-de-stat-pentru-copii.html/attachment/statistici] Astfel, Articolul 2 al Legii nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, republicată cu modificări şi completări în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 300 din 7 mai 2009, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

”Art. 2. – (1) Beneficiază de alocaţie de stat pentru copii toţi copiii cetăţenilor români, care au domiciliul sau reşedinţa în România şi care nu au rezidenţa stabilită în altă ţară împreună cu copiii lor.(2) Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi pentru copiii ai căror părinţi, cetăţeni români, şi-au stabilit rezidenţa în altă ţară, în situaţia în care aceşti copii au domiciliul sau reşedinţa în România şi au stabilit un alt reprezentant legal în România.(3) Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi copiilor cetăţenilor români care îşi însoţesc părinţii aflaţi în misiune permanentă în străinătate. Puteti consulta integral Proiectul de Lege AICI [https://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-11-11/2376-articol.html] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.