BCR isi anunta clientii depre un atac de tip phishing ce a inceput in urma cu cateva zile

Echipa BCR isi anunta clientii:

“(…) au fost trimise mai multe email-uri catre clienti BCR sub forma unor atacuri de tip phishing in care au fost solicitate informatii personale de catre persoane pretinzand ca sunt din partea BCR.

Va rugam sa nu accesati linkuri venite prin email!

Va reamintim ca pentru siguranta operatiunilor d-voastra BCR:

– nu va trimite niciodata mesaje e-mail in care sa fie incluse link-uri catre serviciul Click 24 Banking si in care sa vi se ceara introducerea de informatii personale

– BCR nu va solicita niciodata sa confirmati detalii personale (de ex. parola token-ului sau codurile de acces) intr-un mesaj e-mail

– BCR foloseste cele mai noi sisteme si tehnologii de criptare si autentificare pentru a securiza comunicatia si tranzactiile.

Oricand aveti dubii cu privire la un mesaj e-mail pe care l-ati primit, pretinzand a fi din partea BCR, va rugam sa contactati personalul echipei BCR [https://www.bcr.ro] .”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.