Rugaciuni neobisnuite la raliul auto NASCAR

Un hiper-entuziast predicator, Nelms Joe, a devenit celebru în ultimele zile, pentru o rugăciune rostită in deschiderea unui raliu auto NASCAR, acesta încercând “să binecuvânteze în numele lui Dumnezeu” o varietate întreagă de de maşini de curse şi de companii auto, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor oferite de membri-abonati aflati in zona New York – SUA.

Prezentatorii de ştiri din străinătate au apreciat gestul predicatorului Nelms ca fiind “o rugăciune mai neobişnuită”. Alţi comentatori au considerat gestul ca fiind unul “hilar” sau ca: “cea mai bună rugăciune rostită vreodată”.

Chiar dacă au existat persoane în mulţimea NASCAR, care sa găseasca in cele din urma o motivaţie pentru aprecierea gestului, totuşi alţii şi-au exprimat îngrijorarea pentru “depăşirea liniei dintre creştinism şi mercantilismul grosolan”.

Unii l-au numit dezgustător, găsind astfel motive noi pentru a se îndoi de justeţea practicilor unora dintre cei aflaţi în Biserica Evanghelică Baptista.

/contributor KSLCatalin

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.