Targul de tara la Ignat

Complexul Național Muzeal ASTRA si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe vă invită în Muzeul în aer Liber din Dumbrava Sibiului, să profitați de magia iernii și de tradițiile culinare moştenite din străbuni, la o ediție specială a ”Târgului de țară”, ”Târgul de Ignat”.

targ de tara la ignat

Proiectul are in vedere valorificarea tezaurului alimentar traditional in procesul dezvoltarii rurale durabile. Acesta este finantat in baza Acordului de Cooperare Descentralizata prin Consiliul Judetean Sibiu si Consiliul General Ille et Vilaine.

Targul se va desfasura in perioada 14-16 decembrie 2012, intre orele 10:00-16:00, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Bucate ce respectă reţetele tradiţionale, cu ingrediente sănătoase, atent selecţionate, dar şi cadouri de Crăciun (icoane, textile, ceramică, decoraţiuni pentru brad), realizate de meşteri pricepuţi, vor îmbia cumpărătorii, în ambele zile de târg.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.