Patriarhul sarb, invitat la aniversarea Academiei Sarbe de Stiinte si Arte

Patriarhul Irinej al serbiei la aniversarea Academiei Sarbe de Stiinte si Arte 2012 Sanctitatea Sa Irineu, Patriarhul sârb, a participat in ziua de 19 noiembrie 2012, la celebrarea solemnă a zilei aniversare a Academiei Sârbe de Științe și Arte, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

La eveniment au mai participat, de asemenea, Tomislav Nikolici, președintele Republicii Serbia, reprezentanți ai Guvernului Republicii Serbia și ai instituțiilor educaționale și culturale, membri ai corpului diplomatic.

Academia Sârbă de Științe și Arte este o societate de învățatamant si instituția cea mai proeminenta academică din Serbia, fondată în anul 1841, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.