Comentatorii crestini, ingroziti: Producatorul “Law&Order;” ameninta cu o noua lansare – “The Church”

law&order Unii comentatori sociali și-au exprimat îngrijorarea față de mesajul religios al unui nou serial al producatorului "Law & Order", Dick Wolf.

Serialul este intitulat „The Church”, "Biserica", potrivit Hollywood Reporter, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Jeff Field, director de comunicare al Ligii Catolice pentru Drepturile Religioase si Civile, a declarat că proiectele de televiziune ale lui Wolf au o istorie cunoscuta deja in trasarea unei imagini negative asupra Creștinismului.

"Am avut probleme în trecut cu Wolf, pentru prezentari ieftine ale Creștinismului și Catolicismului. Deci, pornind de la istoricul sau, nu ne așteptam la nimic diferit în noul serial", a spus Field. "Desigur, ne vom abtine sa judecam, pana cand nu vedem produsul final".

„Este indeajuns sa te uiti miercurea la FX: „Poveste americana de groaza: Azilul (Asylum)”, mai spune Field.
"Întreaga actiune se pretrece într-un cămin catolic destinat criminalilor nebuni și calugaritelor sadice, clerului si medicilor lipsiți de etică, dementi. La ce sa te mai astepti cand vine vorba de TV, fiind deschis deja sezonul impotriva Crestinismului, in general, și a Bisericii Catolice in special".

În trecut, Wolf a acumulat controverse in portretizarea Crestinismului în activitatea de televiziune, inclusiv, în emblematicele "Law & Order" și "Law & Order: Special Victims Unit", mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.