Un sondaj recent sustine ca Biserica din SUA incepe sa renasca financiar

Starea Farfuriei Conform informatiilor primite din Washington, DC, recesiunea şi recuperarea lentă au făcut ca darurile oferite Bisericii sa scada in ultimii ani, insa un nou studiu arată că congregaţiile din SUA au inceput sa renasca în 2011, dovada ca starea economiei se îmbunătăţeste.

Potrivit unui sondaj anual intitulat "Starea farfuriei" (platoul pentru donatii), publicat in data de 27 martie 2012, 51% dintre bisericile din SUA au inregistrat o crestere a donatiilor, anul trecut, fata de un procent de 43% în 2010 şi 36% in 2009.

Pentru realizarea sondajulului, efectuat la nivel naţional, sponsorizat de Generozitate Maxima, Crestinii Astazi si Consiliul Evanghelic pentru Studii Financiare (ECFA), au fost intervievate mai mult de 1360 de biserici de diferite dimensiuni, care au raportat donaţiile şi bugetele proprii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.