Protocol intre Episcopia Tulcii şi Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea

Episcopia Tulcii şi Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au încheiat un acord de colaborare în vederea derulării programelor parteneriale și organizarea în comun a unor acțiuni de prevenire și combatere a consumului de droguri în rândul comunității tulcene.

Acordul a fost semnat ieri, 28 martie 2012, pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea prelungirii acestuia, prin stabilirea obligaţiilor părţilor implicate şi parafarea documentelor de către conducătorii acestora: P.S. Visarion, Episcopul Tulcii şi dl. Unguru Iulian, inspector de poliție și coordonator al Centrului.

Prin acest Acord de colaborare, Episcopia Tulcii, deși implicată în prevenirea acestui flagel, atât prin misiunea și slujirea ei filantropică cât și prin anumite acțiuni locale, desfășurate în cadrul orelor de religie, devine oficial un partener local important în cadrul comunității tulcene, în ceea ce privește diminuarea traficului și consumului de droguri ilegale și etnobotanice.

– un articol de: contributor Pr. Felix Neculai, consilier cultural

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.