De la inimă pentru inimi, in Episcopia Tulcei

donatori de sange În cea de a doua fază a proiectului social – filantropic ,,De la inimă pentru inimi”, inițiat în 2011 și derulat de Seminarul Teologic ,,Sf. Ioan Casian” din Tulcea, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Visarion, pentru ,,Anul omagial al Tainei Sf. Maslu și al îngrijirii bolnavilor”, in data de 22 februarie 2012, un număr de 8 elevi din clasa a XII-a de la Seminarul Teologic, s-au aflat la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru donarea de sânge, informeaza pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, contributor Pr. Felix Niculai, consilier cultural al Episcopiei.

Obiectivele principale ale acestui proiect sunt: schimbarea mentalităţii actuale negative despre donare şi voluntariat, stimularea implicării elevilor seminarişti dar şi a elevilor din liceele tulcene în acţiuni filantropice, sensibilizarea opiniei publice cu privire la criza actuală de sânge cu care se confruntă România.

Despre această acțiune, Dan Gelep, vicepreședintele Consiliului Elevilor ne-a declarat:

„Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu sprijinul şcolii am finalizat şi etapa a doua a proiectului de "De la inimă pentru inimi” sperând că am sensibilizat opinia publică dar şi pe colegii noştri de la alte licee.

În următoarele două luni vom mediatiza proiectul în toate liceele din Municipiul Tulcea, sperând că în ultima etapă a proiectului vom reuşi să îndeplinim ceea ce ne-am propus".

– un articol de: Pr. Felix Neculai, consilier cultural

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.