Liderii crestini libieni, preocupati de reconciliere

Rev. Daniel  Farrugia

La Tripoli, focurile de artificii s-au aprins, armele au tras în aer şi au rasunat cantece, in data de 17 februarie 2012, cu ocazia festivităţilor care marchează prima aniversare a revoltei libiene care urma sa incheie cei 42 de ani de conducere ai regimului colonelului Moammar Gadhafi.

Cu aceasta ocazie, liderii creştini au subliniat nevoia de reconciliere şi eforturile susţinute de pace, pentru a pune capăt instabilităţii din ţara aflata in Africa de Nord.

"Oamenii par a fi mult mai fericiti decat in octombrie anul trecut (când a fost capturat Gadhafi)… Ei sunt veseli, dar încă mai este nevoie de rugăciune, pentru pace şi reconciliere", a afirmat Rev. Daniel Farrugia, vicarul general al Vicariatului de la Tripoli.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.