Critici la adresa candidatului la Premiul Media German (German Media Prize), Mitri Raheb

Mitri Raheb

Un grup de evrei il critică pe candidatul la Premiului Media German (German Media Prize), Mitri Raheb. Conform datelor primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Berlin, organizaţia evreiască B'nai B'rith International, a solicitat la sfarsitul lunii ianuarie 2012, Comitetului prestigiosului Premiu German Media, să-şi reconsidere recunoaşterea lui Mitri Raheb, un pastor luteran evanghelic din Betleem.

Raheb urmează sa fie premiat in data de 24 februarie a acestui an, în semn de recunoaştere a realizarilor sale in domeniul şcolar, al centrelor de sănătate şi al locurilor de adunare.

Dar, B'nai B'rith, o organizatie umanitara de aparare a drepturilor omului, sustine ca prin opiniile sale teologice, Raheb „afirma că creştinii i-au înlocuit pe evrei în planul divin si, totodata, au moştenit si promisiunile lui Dumnezeu catre evrei".

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.