China elibereaza, pe neasteptate, un lider al Bisericii subterane

Shi Enhao Seful-adjunct al unei reţele subterane a Bisericii Protestante, care a fost arestat în China anul trecut, şi a fost trimis intr-un lagăr de muncă, a fost "în mod neaşteptat", eliberat, conform unor declaratii ale organizaţiilor creştine, facute in urma cu cateva zile, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe .

„Pastorul Shi Enhao a fost eliberat in data de 20 ianuarie 2012, după ce a executat aproximativ şase luni din pedeapsa de doi ani care i-a fost impusă, începand cu luna iulie 2011”, afirma ChinaAid Association, un organism non-profit de monitorizare a statutului Bisericii in China comunistă.

Shi, vice-preşedinte al Alianţei „Casa Chinezeasca a Bisericii”, o reţea de Biserici Protestante, a fost acuzat de "organizarea de reuniuni ilegale şi de amenajarea unor locuri ilegale, destinate reuniunilor religioase".

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.