Un nou copac in Gradina lui Luther

Luther Garden - Gradina lui Luther Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Wittenberg, Germania, într-o zi rece şi cu furtună, în oraşul german Wittenberg, Episcopul Iuri Novgorodov al Bisericii Evanghelice Luterane din Kazahstan bătătorea pământul închis la culoare, peste rădăcinile unui tei proaspăt plantat, nu foarte departe de turnul Bisericii Castel.

Teiul, plantat astfel de Novgorodov, este cel mai recent sădit la intrarea Grădinii Luther şi este flancat de alţi copaci plantaţi de către reprezentanţii Bisericilor Evanghelice Luterane din Tanzania şi Letonia.

Odată cu aniversarea celor 500 de ani de la Reforma Protestantă, care se vor împlini în anul 2017, Grădina Luther speră să aibă şi 500 de copaci plantaţi, mai informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.