Parlamentul Pakistanez critica, pentru prima oara, uciderea unor membri ai unei minoritati religioase

Conform datelor primite de la corespondeti Lacasuri Ortodoxe aflati in Islamabad, Parlamentul Pakistanez a condamnat, în data de 15 noiembrie 2011, uciderea a trei fraţi hinduşi, dintr-o clinică medicală.

Observatorii au apreciat această poziţie a Parlamentului, ca fiind “un spectacol neobişnuit de sprijinire a minorităţilor religioase”.

Adunarea Naţională a păstrat si un moment de reculegere în semn de solidaritate cu familiile lui Ajeet Kumar, Naresh Kumar şi Ashok Kumar, care au fost împuşcaţi de către un motociclist neidentificat, în provincia Sindh Shikarpur, în data de 8 noiembrie 2011.

"Este o evoluţie pozitivă faptul că toate partidele politice au condamnat această ucidere şocantă", a afirmat Michelle Chaudhry, din Alianţa Tuturor Minorităţilor Pakistaneze, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.