GROUND ZERO (4): Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecesti asigura ca unele fonduri au fost deja ridicate

Stavros Papagermanos, un purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Ortodoxe Greceşti a Americii, declară că unele fonduri destinate reconstrucţiei au şi fost deja, la această oră, ridicate, dar nu a putut spune cât de mult ar costa proiectul sau cât de mult ar putea să dureze el, informeaază serviciul de presă LONews al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Biserica a anuntat ca i-au a fost promise 20 de milioane de dolari şi parcela de pe Liberty Street, întrucât înfiinţarea unui sistem de securitate pentru autovehicule nu ar mai fi permis amplasarea viitoarei biserici pe parcela de teren originală.

Ca parte a acordului, Autoritatea Portuară va plăti pentru construcţie, sub-sol şi biserică şi pentru orice altă construcţie va apărea deasupra solului.

"Angajamentul nostru este acela de a fi veghetori şi martori pentru toţi new york-ezii, că libertatea de conştiinţă şi dreptul fundamental al omului, de exprimare religioasă liberă va străluci etern şi mai departe, prin Biserica Sfântul Nicolae, cea, de acum, înviată", a declarat Arhiepiscopul Demetrios, lider al Arhiepiscopiei Ortodoxe Greceşti, informează Agenţia de ştiri Lacaşuri Ortodoxe – singura agentie de stiri din Romania si singurul mediu religios care a tratat acest subiect pe parcursul acestei perioade de tergiversari si de refuzuri. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a tinut o legatura constanta pe toata aceasta perioada cu partea americana, informand, promovand in timp real si sustinand prin eforturile colaboratorilor voluntari si membrilor sai abonati, si printr-o serie dezvoltata de articole, aceasta actiune. Ne exprimam astfel bucuria, alaturi de cei direct implicati, pentru solutionarea acestei probleme! (ADMINISTRATIA)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.