`Problemele lumii, dintr-o zi, se afla si la usa ta` (Gbowee)

Câştigătoarea premiului pentru pace, Gbowee, sustine ca credinţa a ajutat-o în campania sa, informeaza Serviciul de presa LONews.

Conform datelor primite din New York, unul dintre câştigătorii Premiului Nobel pentru Pace 2011, Leymah Gbowee, o activistă a Liberiei, care şi-a ajutat ţara în perioada unui război civil brutal, a declarat în data de 7 octombrie 2011 că cea mai bună cale de a atinge pacea la nivel mondial este ca ea să înceapă de la nivelul comunităţilor locale.

"Este timpul ca noi să facem dreptate în comunităţile noastre… problemele lumii, dintr-o zi, se află şi la uşa ta", a spus ea la Centrul Interbisericesc din New York.

Gbowee, preşedintele liberian Ellen Johnson Sirleaf şi al Yemenului, Tawakkul Karman, care conduc opoziţia faţă de dictatura preşedintelui Ali Abdullah Saleh, au împărţit premiul, informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.