Crestinismul devine credinta intregii lumi, sub ochii nostri

O schimbarea majora demografică este în curs de desfăşurare în sanul Creştinismului, remarca cercetătorii.

Conform unor date primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Manado, Indonezia, cercetătorii suţin că cea mai mare schimbare din istoria Creştinismului este în curs de desfăşurare, cu influenţe asupra fondului religios din Africa, America Latină şi Asia.

"Istoria, conform căreia Creştinismul va deveni o credinţă a întregii lumi, are loc în prezent şi se scrie sub ochii noştri", a declarat dr. Dana Robert din Scoala de Teologie a Universităţii din Boston.

Aceasta a formulat concluzia de mai sus, în cadrul unei adresări destinate unui grup de lideri ai Bisericii Mondiale, în cadrul Forumului Creştin Mondial, organizat în aceasta perioada in Manado, Indonezia, informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.