La recomandarea medicilor, Patriarhul Kirill al Rusiei isi scurteaza cu 2 zile vizita in Moldova

Patriarhul Kiriil al Moscovei vizita in Moldova scurtata    Conform unor informaţii recente, primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Chişinău, Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, isi va scurta vizita în Moldova, cu două zile, la recomandările medicilor săi, informează Serviciul de presa LONews. Secretarul Mitropoliei Moldovei a Bisericii Ortodoxe Ruse, Protoiereul Vadim Cheibaş, a confirmat aceasta veste, în urmă cu câteva ore, pentru agenţia Interfax.

   Patriarhia a confirmat şi ea informaţia: Durata vizitei Patriarhului în Republica Moldova va fi scurtată "la insistenta recomandare a medicilor, care propun o relaxare a programului de lucru al Patriarhului" – a mărturisit o sursă din Patriarhie, pentru Interfax.

   "Cu toate acestea, Patriarhul îşi menţine ferm intenţia de a vizita toate eparhiile din Moldova, într-o perioadă relativ scurtă de timp, şi de a discuta cu clerul din Moldova şi cu credincioşii din toate părţile ţării", a mai spus el, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

– articol, trad. si redactare: Ing. pr. Catalin Ion

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.